top of page
  • Foto van schrijverAnne-roos Mommer

De kracht van Aloë Vera


​​​​​​​​Aloë Vera staat bekend om zijn geneeskrachtige en helende werking en is om die reden in veel huidverzorgingsproducten terug te vinden. De vele mineralen, enzymen, aminozuren en eiwitten waar de gel van de plant rijk aan is helpen tegen allerlei huidproblemen. Aloë Vera zit daarnaast boordevol vitamine A, C en E. Er is echter een zeer hoog percentage Aloë Vera nodig om het product echt werkzaam te maken. Een percentage van 95% Aloë Vera of meer geeft de gel de echte krachtige, heilzame werking. Let hier dus goed op bij het kopen van een Aloë Vera gel. ​​​​​​​​


​​​​​​​​Wist jij dat de Marlyse Blue Aloë Vera Excellent Gel perfect te gebruiken is als After Sun? Deze gel bevat maar liefst 𝟗𝟖% pure 𝐀𝐥𝐨ë 𝐕𝐞𝐫𝐚 . Aloë Vera staat bekend om zijn herstellende eigenschappen en werkt kalmerend, herstellend en verkoelend. Ideaal voor de door de zonverbrande of gebruinde huid.


Ook is deze gel perfect om je huid sneller te laten herstellen na verwonding. Zie bovenstaande foto voor een voorbeeld waarbij de huid sneller is geheeld dmv smeren met Aloë Vera excellent gel.



Aloë Vera excellent gel €29,50


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page