top of page

SORENA
of te wel
ANNE-ROOS
 van
 
BEAUTY BY SORENA

Ik laat je huid stralen

Ik ben Anne-roos maar Roos is ook goed hoor en jij i.p.v. u. Officieel ben ik  38 , voel me geestelijk eeuwig 25, lichamelijk hangt van de dag en tijdstip af. Ik heb 2 kindjes Maeson & Nöelle  en sinds 2020 getrouwd met Peter.

  Op mijn 18e begonnen met schoonheidsverzorging, omdat ik vroeger zelf veel last heb gehad van acne en met behulp van de schoonheidsspecialiste van mijn moeder is dit verholpen en heb ik gelukkig geen littekens hier aan over gehouden.  Daarna heb ik de kappersopleiding gedaan in Amsterdam en hier ruim 6 jaar in werkzaam geweest.

 

Na een omweg van ruim 10 jaar bij een kleding winkel. Begon het toch weer te kriebelen om met uiterlijke verzorging bezig te zijn, omdat ik niet meer gelukkig was in hetgeen wat ik deed. Tijdens de Lock downs heb ik de stap genomen om mij volledig op Beauty te storten. Alle cursussen gedaan om weer up to date te zijn.

 

En in 2022 ben ik dus volledig voor mezelf begonnen met Beauty by Sorena . Een kleine salon op de 1e verdieping van ons huis, waar iedereen welkom is voor ontspanning en huidverbetering. Had jij al ontdekt dat Sorena een anagram is van Anne-Roos?

   Ik help jou je natuurlijke schoonheid te accentueren met schoonheidsbehandelingen afgestemd op jouw huid en samen gaan wij jouw huid weer laten stralen!

Samen?!?

Ja, want ondanks wat iedereen je wilt laten geloven, zal je alleen als jij ook thuis je huid goed verzorgd, blijvend resultaat zien.   

Tot snel in ALKMAAR NOORD

Screenshot_20220408-215421_Gmail_edited.jpg
Beauty by Sorena
bottom of page