SALON VOORWAARDE

AFSPRAAK

Graag 5-min voor de afspraak aanwezig. Kom je te laat gaat dit van de behandeltijd af. Als je behandeling is ingekort door het te laat komen, wordt de volledige behandelingsprijs in rekening gebracht

schoonheidssalon Alkmaar 

schoonheidsspecialiste Alkmaar

Gezichtsbehandeling Alkmaar

AFSPRAAK VERZETTEN

Je kan de afspraak verzetten tot max 48 uur voor de afspraak kosteloos verzetten/annuleren.

ZIEK OF FAMILIE OMSTANDIGHEDEN

Als jij of een ander persoon in je huishouden, een infectie of een heftige griep heeft, neem contact met mij op om te kijken naar de mogelijkheid om de afspraak te verzetten naar een later moment. Voor mijn veiligheid en die van andere klanten kom A.U.B. niet ziek naar de afspraak. Als je toch ziek naar de afspraak komt kan ik de afspraak verkorten, annuleren of verplaatsen naar een moment dat je weer beter bent. Voor een lastminute annulering door ziekte of familieomstandigheden mag je 1 keer de afspraak binnen 24uur annuleren of verplaatsen. Na deze keer is de annulering of het niet komen opdagen op de afspraak  voorwaarden van toepassing.

ANNULEREN OF NIET KOMEN OPDAGEN OP DE AFSPRAAK

Als een afspraak is geannuleerd of verplaatst binnen 24uur voor de afspraak dan breng ik 50% van de behandeling in rekening voor annuleringskosten. Als je de afspraak annuleert of verplaatst korter dan 5uur van te voren dan breng ik 100% van de behandeling in rekening.

TERUG BETALING VOORWAARDEN

Je betaald voor de tijd, vakkennis, product en andere uitgave om de behandeling uit te voeren. Op geen enkele voorwaarden wordt er een terugbetaling gedaan om redenen van service en producten. Als je niet tevreden bent over een behandeling neem dan binnen 72 uur contact op zodat wij dit samen kunnen bespreken en aanpassen waar mogelijk met een gratis 30 min bijwerking als het komt door een falend product of een verkeerde applicatie. Indien de nazorg regels niet zijn nageleefd dan kan ik het herstellen tegen het normaal geldende tarief

VELIGHEID

Veiligheid staat in mijn salon voorop, Daarom zijn kinderen en/of dieren niet toegestaan in mijn salon. Mochten er allergieën bekend zijn wees hier altijd duidelijk over. Ook moet iedereen zich houden aan de richtlijnen van het RIVM voor Covic-19 die op dit moment geldig zijn zolang dit nodig is. 

AANSPRAKELIJKHEID

Ik ben niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet naleven van de adviezen die ik als schoonheidsspecialiste geef betreffende de gekregen behandelingen. Of achtergehouden informatie over bekende allergieën.